SBiH Brčko: Upriličen razgovor sa stanovnicima MZ Dizdaruša

od root
SBiH Brčko: Upriličen razgovor sa stanovnicima MZ Dizdaruša

Večeras su predstavnici Vijeća Stranke za Bosnu i Hercegovinu Brčko distrikta BiH u prostorijama mjesne zajednice Dizdaruša upriličili razgovor sa stanovnicima ovoga mjesta.

Šef Odjela za komunalne poslove u Vladi Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Majazudin Vehabović upoznao je prisutne sa započetim projektima iz domena odjela kojim rukovodi.

Šef Vladinog odjela za stručne i administrativne poslove u Vladi Brčko distrikta BiH Nedim Hamzabegović prisutne je pozvao da u rješavanju bilo kakvih problema koje tište ovo naselje mogu računati na kadrove Stranke za Bosnu i Hercegovinu koji će im pružiti bezrezervnu podršku.

Predsjednik Vijeća i dopredsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu prim.dr. Zijad Nišić je prisutne upoznao sa detaljima oko nedavno održanih stranačkih izbora.

-Predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu Semir Efendić je dolaskom na poziciju prvog čovjeka Stranke unio veliku energiju i entuzijazam koji garantiraju da će SBiH biti politička armatura Bosne i Hercegovine i predvodnik EU integracija i NATO puta-kazao je dr. Nišić.

Pitanja građana se se uglavnom odnosila na infrastrukturne projekte, a veći dio razgovora se odnosio na spašavanje fudbalskog kluba Dizdaruša.

Predsjednik kluba je ukratko upoznao prisutne sa problemima sa kojima se susreću, te je izrazio zahvalnost predstavnicima Stranke za Bosnu i Hercegovinu Vijeće Brčko koji su se nesebično angažirali na prevazilaženju problema.

Sastanak je okončan pristupanjem novog člana Stranci za BiH, hadži Safeta Iljazovića, te mu je dodijeljena članska kartica i upućena dobrodošlica.

Organizator sastanka je bio Mjesni odbor SBiH Dizdaruša.

Vijeće SBiH Brčko distrikt BiH

Povezani članci

Stranka za BiH

Budite slobodi da nas kontaktirate.

Posljednje vijesti

@2022 – Sva prava pridržana. Stranka za Bosnu i Hercegovinu.