U Buča Potoku održan predizborni skup Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH)

od root
U Buča Potoku održan predizborni skup Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH)

U sportskoj dvorani „Srce“ u Buča Potoku večeras je održan predizborni skup Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH). Okupljeni građani i simpatizeri Stranke, koji su svojim prisustvom u velikom broju uveličali skup, imali su priliku premijerno poslušati himnu Stranke za BiH „ZA BiH“.

Predstavljeni su i kandidati Stranke za BiH za sve tri nivoa vlasti. Dobrodošlicu je poželio Enes Huseinović, predsjednik Općinskog savjeta SBiH Novi Grad, koji je i nosilac liste za Parlament Federacije BiH.

Govornici su bili i prof. dr. Zlatko Hadžidedić, nosilac liste SBiH za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, Semir Efendić, predsjednik Stranke za BiH koji predvodi listu za Skupštinu Kantona Sarajevo, prof .dr. Fatima Gavrankapetanović – Smailbegović koja je na listi za Skupštinu KS i Maumer Bandić, kandidat za Skupštinu KS . Gost skupa bila je Begija Smajić, kandidatkinja Stranke za BiH ispred Koalicije “Pokret za državu”.

Večerašnji skup bio je još jedna prilika da se građanima i potencijalnim biračima predstave kandidati listi sa područja Kantona Sarajevo, a na kojima su, kako je rečeno, obrazovane, hrabre i sposobne osobe koje mogu doprinjeti unapređenju kvaliteta života građana cijele države.

U Buča Potoku održan predizborni skup Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH)

🇧🇦 Zajedno ZA jedno 🇧🇦

Povezani članci

Stranka za BiH

Budite slobodi da nas kontaktirate.

Posljednje vijesti

@2022 – Sva prava pridržana. Stranka za Bosnu i Hercegovinu.