U Ilijašu održan centralni predizborni skup Stranke za BiH

od root
U Ilijašu održan centralni predizborni skup Stranke za BiH

Stranka za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) pod sloganom “Zajedno ZA jedno” večeras je u kino sali u Ilijašu održala centralni predizborni skup.
Skup su u ime domaćina otvorili predsjednik Operativnog općinskog izbornog štaba SBiH Ilijaš Almir Ibrahimović i aktuelni vijećnik u OV Vogošća i kandidat SBiH za Skupštinu Kantona Sarajevo Bego Gljiva. Prisutnima su se predstavili i obratili kandidati Stranke za BiH, Almir Bečarević, nosilac liste za Parlament Federacije BiH, Zlatko Hadžidedić koji je nosilac liste za državni parlament, te Fatima Gavrankapetanović – Smailbegović i Muamer Bandić koji se nalaze na listi za Skupštinu Kantona Sarajevo. Uputili su poziv glasačima da izađu na izbore 2. oktobra i podrže kandidate Stranke za BiH.
Skup je završen obraćanjem predsjednika Stranke za BiH Semira Efendića, koji je nosilac liste za Skupštinu Kantona Sarajevo.
Svi govornici složili su se da Stranka za BiH na ove izbore izlazi sa najboljim kandidatima koji mogu ponuditi rješenja za teško ekonomsko stanje i političku situaciju u kojoj se Bosna i Hercegovina nalazi. Ukazali su da je obnovom članstva stranka ponovo dobila snagu, te da se uz povjerenje građana mnoge stvari mogu poboljšati. Bitan je rad, a rezultati će, kako su naveli, doći.
Kroz svoja obraćanja podsjetili su da programsku okosnicu SBiH čine – proizvodnja vlastite hrane i energije, unapređenje turizma, razvoj industrije i razvoj saobraćajne infrastrukture.

U Ilijašu održan centralni predizborni skup Stranke za BiH

Povezani članci

Stranka za BiH

Budite slobodi da nas kontaktirate.

Posljednje vijesti

@2022 – Sva prava pridržana. Stranka za Bosnu i Hercegovinu.