Ozvaničen početak kampanje u Visokom : Otvorena nova stranica u radu i bitisanju SBIH u Kraljevskom gradu

od root

U subotu, 03. 09. u sali “Kupola”- JU Centar za kulturu, sport i informisanje Altindag u Visokom, zvanično je otvorena predizborna kampanja Stranke za Bosnu i Hercegovinu u Zeničko- dobojskom kantonu.

Uzimajući u obzir da je SBiH u Visokom posljednjih dvanaest godina imala mali ili nikakav utjecaj, uopće ne participiravši u Visočkom političkom prostoru, ovo je bio veoma značajan događaj za SBIH Visoko, ali i za ZDK, tačnije, ovo je bila nova stranica u bitisanju i radu Stranke u Kraljevskom gradu.

U prisustvu oko 200 ljudi, skupu se prvi obratio aktuelni potpredsjednik GO SBIH Visoko , Eldin Ganić, pozdravljajući goste, članove i simpatizere SBIH.

Nakon domaćina i organizatora skupa, obratio se i Hasan Handžić, predsjednik Kantonalnog odbora SBiH i nosilac liste za Vijeće ZDK.

Posebno oduševljenje u publici izazvala je visočanka Jasmina Knezović, nositeljica liste za Federalni parlament, prezentujući impozantne planove za Visočki aerodorom.

Skup je zaključio predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu, mr. Semir Efendić, sa porukom o nedjeljivosti BiH i potrebi dostojanstvenog života za sve građane, stavljajući akcenat na plan i program Stranke, te infrastrukturne planove koji će, zasigurno, donijeti blagodat našem narodu i našoj domovini.

Povezani članci

Stranka za BiH

Budite slobodi da nas kontaktirate.

Posljednje vijesti

@2022 – Sva prava pridržana. Stranka za Bosnu i Hercegovinu.