Održana Izborna skupština općinske organizacije Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) Travnik.

od root
Održana Izborna skupština općinske organizacije Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) Travnik.
U velikoj sali Općine Travnik, jučer je održana Izborna skupština općinske organizacije Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) Travnik.
Izborna procedura je provedena u veoma prijatnoj i ugodnoj atmosferi. Delegati su dali povjerenje izabranim članovima rukovodstva Općinkog savjeta SBiH Travnik, uz nadu da će na najbolji način raditi za dobrobit građana i ove općine ali i cijele Bosne i Hercegovine.
Izbornu skupštinu je vodio Nevzudin Brljak, član glavnog odbora SBiH, te predsjednik radne grupe stranke za SBK. Brljak je istakao da je nakon uspješno završenih izbornih skupština SBiH u Novom Travniku, Kiseljaku i Bugojnu, sada i Travnik, kao sjedište Srednjobosanskog kantona (SBK) zvanično dobio odlično organizovanu općinsku političku organizaciju. Dodao je i da se uveliko se radi na pripremi izborne skupštine u Vitezu, Donjem Vakufu, Busovači, Fojnici, Jajcu i Gornjem Vakufu.
Izbornu skupštinu u sjedištu Bosne, svojim prisustvom, su uveličali predsjednik Stranke za BiH Semir Efendić kao i sekretar Džemal Smajić. Nakon protokolarnog dijela predsjednik SBiH Efendić se zahvalio svima i poželio sretan rad izabranom Općinskom savjetu SBiH Travnik. U svom obraćanju podcrtao je na važnost očuvanja Bosne i Hercegovine, kao moderne, suverene, demokratske, multinacionalne, nedjeljive države.
Senad Džaja, član predsjedništva SBiH i zamjenik predsjedavajućeg u Općinskom vijeću Novi Travnik poručio je da je ponosan na činjenicu da je svakim danom Stranka za BiH jača i bolje organizovana, te da ista privlači mnoge mlade ljude spremne da se uhvate u politički koštac.
Prisutima se obratila i zastupnica u Skupštini SBK Nedžada Tolja te istakla da se vrijedan rad i projekti koji mogu popraviti standard života stanovnika Bosne i Hercegovine uvijek poštuju i dodala da je vrijeme koje dolazi veoma važno za našu
zemlju.
Održana Izborna skupština općinske organizacije Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) Travnik.
Na izbornoj skupštini SBiH Travnik obratili su se i predsjednik SBiH Opcine Bugojno, Jusuf Halilović, Nermin Imamović predsjednik SBiH Općine Kiseljak i Safet Pilić, predsjednik SBiH Općine Kupres i aktualni vijećnik u općinskom vijeću.

Povezani članci

Stranka za BiH

Budite slobodi da nas kontaktirate.

Posljednje vijesti

@2022 – Sva prava pridržana. Stranka za Bosnu i Hercegovinu.