U Mostaru večeras održan Centralni predizborni skup Stranke za BiH

od root
U Mostaru večeras održan Centralni predizborni skup Stranke za BiH

U prekrasnoj atmosferi Stranka za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) večeras je u Mostaru održala predizborni skup koji je svojim prisustvom uveličao i predsjednik SBiH Semir Efendić.
Prisutni članovi i simpatizeri stranke kroz druženje u mostarskom Narodnom pozorištu imali su priliku upoznati kandidate koji čine liste Stranke za BiH na predstojećim izborima za tri nivoa vlasti sa područja Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK).

Stranka za BiH za Skupštinu HNK u koaliciji je sa “Platformom za progres”, a nosilac liste je dr. Adis Bubalo.
Na Centralnom predizbornom skupu SBiH okupljenima su se obratili nosioci liste Stranke za BiH za Parlamentarnu skupštinu BiH dr. Samir Kreso i dr. Safet Omerović kandidat za Parlament Federacije BiH.

Listu za državni parlament SBiH čine i Medina Glavović, Redžip Boloban i Elvisa Masleša. Kandidati SBiH za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH su i Emina Begeta, Safet Mešić, Muhamed Lapo, Ajla Kazazić, Adis Memić te Anela Ljevo.
Na listi za Skupštinu HNK Stranke za BiH i “Platforme za progres” je i Ehlimana Dževlan, Dino Vrce, Aldin Džino, Zerina Balić, Armel Sitar, Dževada Žiko, Melisa Tabak, Edin Peco, Admir Balavac, Ranko Šmulja, Zijad Tahirović, Milada Berberović, Mirsad Džajić, Haris Šoše, Himzo Muhibić, Džemal Macić i Ena Boloban.

Kandidati su kroz obraćanja ukazali na važnost predstojećih izbora, poručivši da je izlaznost građana ključna za promjene u Bosni i Hercegovini. Okupljeni su imali priliku upoznati se sa ciljevima i programom Stranke za BiH.

Povezani članci

Stranka za BiH

Budite slobodi da nas kontaktirate.

Posljednje vijesti

@2022 – Sva prava pridržana. Stranka za Bosnu i Hercegovinu.