Kandidat Stranke za BiH za načelnika Čelića – Admir Hrustanović

od Press Služba SBiH
Kandidat Stranke za BiH za načelnika Čelića – Admir Hrustanović

Općinski odbor Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) Čelić, na održanoj sjednici donio je odluku da kanditat za načelnika Općine Čelić na narednim Lokalnim izborima bude trenutni načelnik Općine Čelić Admir Hrustanović.

Admir Hrustanović je predložen od svih Mjesnih odbora stranke, te je dobio jednoglasnu podršku Općinskog savjeta SBiH Čelić. Podrška ovoj kandidaturi je nedvojbena iz razloga što smatramo da je Admir Hrustanović na čelu Općine Čelić za ove nepune četiri godine pokazao da Općina Čelić može bolje i drugačije.

Uzeta su i mišljenja većine naših privrednika kao i mišljenja brojnih udruženja građana i uglednih pojedinca. Također su obavljeni razgovori i sa potencijalnim koalicionim partnerima sa kojima bi u narednom periodu trebali dogovoriti detalje oko podrške kandidatu SBiH za načelnika, kao i postizbornoj koaliciji.

”Smatramo da je Admir Hrustanović pokazao istinsku volju i angažovanost na putu stvaranja bolje budućnosti Općine Čelić i svih njenih građana. Moramo napomenuti i njegovo dugogodišnje političko iskustvo, kako u zakonodavnoj tako i u izvršnoj vlasti, od općinskog do kantonalnog nivoa. Nedvojbena je podrška njemu kao lideru i načelniku prethodnih godina sa svih nivoa vlasti, a isto tako i podrška mnogih investitora i predstavnika raznih investicionih fondova iz regiona i EU. Sigurni smo da posjeduje sve potrebne kvalitete i sposobnosti da uspješno nastavi voditi Općinu Čelić prema prosperitetu i napretku, što je i pokazao u ove nepune četiri godine.

Jednostavno rečeno, Admir Hrustanović je čovjek iz naroda – čovjek za svoj narod u svakom momentu”,  saopćeno je iz SBIH Čelić.

Povezani članci

Stranka za BiH

Budite slobodi da nas kontaktirate.

Posljednje vijesti

@2022 – Sva prava pridržana. Stranka za Bosnu i Hercegovinu.